MDS

Miljö

MDS Fanatic FC6B - 17cm / 6,5 tum / 17cm Separat bil högtalare

I lager
Endast 75 kvar
Nimike
FC6B
Specialpris 590,00 kr Ordinarie pris 1 190,00 kr
MDS Fanatic FC6B erbjuder dig ett stort ljud otroligt låga priser.

6,5 "high-end erillissarja vars nominella ineffekt är 80W RMS -. 300WATT

Doppa i basen optimalt tryck, övertoner av mittområdet och diskant, men luften. MDS Fanatic FC6B serien används i "Noise Killer 'mål att förhindra högtalaren resonans.

MDS Fanatic FC6B serien har ett grunt inbyggnadshöjd och mindre delning.

HDS (High Definition Sound) och SPF (bas full effekt) ger ett bra ljud, tryck och varm bas.

vid olika MDS visa att god ljudkvalitet behöver inte kosta en förmögenhet!

MDS Fanatic FC6B 6.5 "högtalare högtalare för bättre ljudupplevelse

MDS Fanatic FC6B är 6,5 "högtalare med 23mm tweeter och crossover installation vänliga som tar liten plats. Fördjupa dig i basen för optimalt tryck, en harmonisk centralt område och en luftig diskant.

vid MDS Fanatic FC-serien har ett grunt urtag djup och små överkorsningar. Detta gör installationen högtalare för många olika bilmodeller utan problem |. Royalty HDS (High Definition Sound) och SPF (bas full effekt) ger ett bra ljud, tryck och varm bas. MDS FC6B -erillissarja är byggd för att arbeta med varje stil av musik och mycket högt. Det bör också noteras att denna serie fungerar även i elektronisk musik, där det är särskilt låga frekvenser |. Royalty En perfekt lösning för dem som vill uppgradera sin bil ljudsystem på en ren röst och som ger ett bra ljudtryck. Separera Det är lätt att montera och paketet ingår ett brett utbud av monteringsdetaljer.
 MDS Dynamisk Limited FC6 högtalare

MDS FC6B är det perfekta valet för musikälskare som vill ha det bästa till ett överkomligt pris

MDS FC serien Kevlar kon att hålla en sund förvaltning | royalty Vi har valt den bästa möjliga kon material, Kevlar. MDS FC Kevlar kon inte kommer att svika dig. Bra upplösning och något liioteltu bas hörs "varm och mysig" |. Royalty Kevlar kon möjliggör mellanregister noggrannhet och tiukkuden ge dig en saftig bas |. Royalty MDS Fanatic FC högtalaren är utformad på ett sådant sätt att hela röstnings registreringen omfattar som noggrant som möjligt relaterade royalty fria högtalare monterings funktioner 6,5 "(17cm) mellanbas elementet har hål är förenliga med standardinbyggnadsdjup är 57mm, så i princip den är kompatibel med alla bilmodeller Obs: ... några av de fordon som du behöver en bil specifik Installera adapterringen högtalare / högtalare |. royalty satsen innehåller 2 st 6,5-tums mellanbas högtalare, 2 diskanthögtalare, två division filter, skyddsgaller, monteringsskruvar och kablar
<.MDS Fanatic Kevlar koner

MDS Fanatic FC6B högtalare erbjuder möjligheter

Ring högtalarna direkt till din spelare eller en separat förstärkare Du kan ringa | royalty MDS Fanatic FC6B högtalare direkt till bilens originalutrustning spelare eller spelare. De flesta talare makt är 25W och uppåt. Om du vill ha ännu bättre ljudkvalitet, större kontroll över, starkare i rent ljud, desto starkare bas, rekommenderar vi separata högtalare som vän autovahvistinta såsom MDS Torque T2 eller T4 sälja 6,5 ​​"high-end erillissarja bil högtalare vars nominella ineffekten är 80W RMS -.. 300WATT av av

Den nya diskant och ett integrerat delningsfilter

MDS nya 23mm diskant uppdateras för att ge bättre och mer via crossover luftigare och mer balanserat ljud | royalty Tweeters är enkla att installera med hjälp av framtida leveranser och de är lämpliga för alla autohin och musiksmak | royalty .. MDS FC6B Separat ultrakompakta crossover som kan installeras i stort sett var som helst. Diskriminera vara tydligt märkta, så lätt att installera.
nya MDS diskanthögtalare

Lever bra produkt, inte mellan utom kontroll!

Vi har utvecklat och tillverkat av MDS högtalare i över 25 år. Varje år försöker vi lägga fram högtalaren med små förändringar som inte påverkar konsumentpriserna i stora mängder. I år, mycket väl färdiga ruttnande och billiga högtalare är den största uppdateringen sker i utseendet. Det nya svarta Kevlar kon och omdesignade logotyper MDS FC-serien har höjt högtalarserie tyylikkyysastetta ny kategori.
 MDS lågt pris

Låt inte det låga priset lura dig högtalare

Låt inte det låga priset lura dig högtalare. Motsvarande nivå av talarna kan betala för andra märken lätt tre gånger priset. Dessa högtalare kommer direkt från vår fabrik lager i stora mängder, och det finns därför inga mellanhänder prishöjande.

Mer information
NimikeFC6B
VarumärkeMDS
ValmistajaMDS
ProdukttypKit system
VarastopaikkaP4H1 P2C3 P4F3
Varastoyksikkösrj
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account