MDS

Kundvagn 0
0,00 kr
Miljö

MDS Hurricane FR4H - 10cm / 4-tums / 10cm COAXIAL bilhögtalarna

I lager
Endast 413 kvar
Nimike
FR4H
Specialpris 433,33 kr Ordinarie pris 766,67 kr

MDS FR4H

 

.
MDS Fanatic Hurricane FR4H marknaden är en av de bästa soivista 4-tums högtalare, och även ett lågt pris royalty fria Optimalt utformade diskant och mellanregister högtalare, tack vare effekttålighet är 40WRMS .. - 120WATT | royalty Dessa högtalare ringer direkt från fordonets ursprungliga mankalla och en separat förstärkare
 
De nya funktionerna HRS (Clear Sound) och OMR (Optimum Akustisk Range) garanterar dig en rent ljud, samt mjuk och hög kvalitet ljudåtergivning.
av ren, luftiga ljud med mycket bas. Den nya tweeter ger maximal jämnhet röst och handling.
Ny! Dämpad högtalare frame " Noise Killer " för att förhindra resonanser i genomförandet av (all energi rör sig rakt fram = ger mycket mer bas när bilens ursprungliga högtalare) Den nyrenoverade diskant, vilket möjliggör en bredare låter serien.
FR4H_frbk

MDS Fanatic orkan FR4H

MDS Fanatic FR4H är 4 "Koaxial serie med 25 mm tweeter och ett integrerat delningsfilter som tar liten plats |. Royalty fördjupa dig i basen för optimalt tryck, en harmonisk centralt område och en luftig diskant. serie MDS Fanatic Hurricane Component används i "Noise Killer" färg som hindrar högtalar resonans. MDS FRH-serien har ett grunt inbyggnadshöjd och mindre delning. Detta gör installationen högtalare för många olika bilmodeller utan problem.
HRS (Clear Sound) och OMR (Akustisk Optimum Range) garanterar dig en rent ljud, som liksom mjuka, högkvalitativt ljud. MDS FR4H Speaker serien är byggd för att arbeta med varje stil av musik och mycket högt. Det bör också noteras att denna serie fungerar även i elektronisk musik, där det är särskilt låga frekvenser |. Royalty En perfekt lösning för dem som vill uppgradera sin bil ljudsystem på en ren röst och som ger ett bra ljudtryck. Denna högtalare är lätt att installera och förpackningen innehåller ett brett utbud av monteringstillbehör.

FR4H_runko

FR4H mellanbas Frame

4 "mellanbas elementet har hål är i enlighet med standarden. HRS (Clear Sound) och OMR (Akustisk Optimum Range) garanterar dig en rent ljud, samt mjuk och högkvalitativ ljudåtergivning. Vagnen monteringsdjup är 45mm , så i princip den är kompatibel med alla bilmodeller. Kroppen är helt avstängt Noise Killer Gun Metal Auto måla |.. Royalty kit innehåller 2 delar av 4-tums woofer

FR4H_twe

Den nya tweeter och crossover

MDS nya 25mm diskant uppdateras för att ge bättre och mer via crossover luftigare och mer balanserat ljud. Diskanten reproduktion område uppdateras för att förstora crossover medel och den totala frekvensområdet betydligt bredare, vilket gör en rad mycket stora och tarkkasoittoisen krävande ljud uppdateringar.
högtalare är lätt att installera integrerade diskant och crossover att både ingår i framtiden med användning av utrustning och är lämpliga för alla autohin och musiksmaker.

FR4H_teho

Power

Du kan ringa MDS Fanatic FR4H koaksiaalisarjaa direkt till bilens originalutrustning spelare eller spelare. Den rekommenderade effekt högtalarna är 10W och uppåt som medger högtalar serier av den nya tekniken, som håller på att erhållas även vid lägre effekt större potential högtalaren serien.

Om du vill ha ännu bättre ljudkvalitet, bättre kontroll, rent ljud starkare, starkare bas, högtalare, rekommenderar vi som vän MDS MDS T2 MDS T4 eller MDS t4d 4" high-end koaksiaalisarja en ineffekt är 40W RMS -. 120WATT

FRH_mallisto

Ny kollektion Hurricane

MDS Hurricane FR4H är den uppdaterade versionen av den populära och väl stigit närvarande spelar Fanatic Koaksiaalisarjasta som har varit en marknad favorit 1994 fram till år. Varje år har vi försökt att förbättra en rad talare med små uppdateringar. Den här uppdateringen har lyft och högtalare spela en starkare högtalare känslighet och diskant känslighet Raising.
nya högtalare samt känsligheten för att lyfta diskant uppdateringen vi är mycket glada och dess effekt på ljud och för att öka effekten och ljud dynamik är en stor . Nya snygga kon färg och kvalitet är också en av årets uppdatering.

Delningsfilter fortfarande förbättrad frekvensupplösning. Men vi inte väcka crossover-storlek jämfört med den gamla modellen för att förstora. Som ett resultat, inte behöver ändra vanor installationen jämfört med föregående intervallet.

Som ett svenskt kvalitetsmärke som nu kallas MDS MDS Global Car Entertainment Group.

med Vad betyder det för dig |? Royalty Car Entertainment får en hög kvalitet MDS produkter som höjer priserna utan mellanhänder. Produkterna kommer från Uleåborg Car Entertainment lager direkt MDS CAR ENTERTAINMENT GROUP fabrik
bättre produkter till lägre |.! Royalty MDS är ett svenskt-bilmärket som grundades 1994. För närvarande är MDS Nordens största bilstereo varumärke, och den enda som tillverkar / utveckla produkter i sin egen fabrik. Min fabrik produktutveckling och ger hög kvalitet, samtidigt som produktpriser, dock är att föredra.

100% vad den lovar

från MDS Pris

Tuotteen perustiedot

Varumärke MDS
Tyyppi Coaxial
Storage unit pair
Speaker size 4 Inch
Speaker type Two way
Product Weight (kg) 1.35
Valmistaja MDS

Tekniset tiedot

Nominal input power RMS 40w
MAX power 120w
Sensitivity 89dB +/- 1dB
Frequency response 55 - 25000 Hz
Impedans 1 x 4 Ohm
Speaker outer diameter (mm) 100.5mm
Adjustable crossover Ei
Tweeter installation method Fixed into speaker
Magnet Material Ferrite
Cone Material Kevlar
Basket Materia Steel

Sisältyy pakettiin

Crossover Integrated into speakers
Speaker net Kyllä
Includes mounting screws? Kyllä
Include speaker cables Kyllä

Tuotteen asennus

Installation method 4-point Standard (multi)
Installation hole distance 94mm
Installation hole diameter 80mm
Mounting Depth 56mm
Speaker connector type Abiko

Muut tiedot

Warranty 12 months
Manuals English
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account