MDS

Kundvagn 0
0,00 kr
Miljö

Pioneer AVIC-Z820DAB 7 "Navigation, Car Spela Apple, Android bil DVD multimediaspelare

I lager
Endast 1 kvar
Nimike
AVIC-Z820DAB
Special Price 15 590,00 kr Regular Price 16 900,00 kr
Wi-Fi-anslutning med hjälp av den inbyggda audiovisuell navigationssystem med en stor 7-tums ljus, resistiv, 24-bitars WVGA multi-touch display. Njut av trådlösa funktioner CarPlay Apple, Android Auto, Waze, Bluetooth och DAB + digitalradio (Digital Radio Tick Mark certifierad). Det finns också en Dual USB och dubbla kameraingång samt avancerade ljud- och videoprestanda.

Drive trådlöst, intelligent driva Pioneers AVIC-Z820DAB navigationsenhet

Pioneers AVIC-Z820DAB inte bara inom Europeiska HÄR exakt navigationskartor inbyggd, men det kommer att ta nu älypuhelinliitettävyyden byggt en ny nivå av Wi-Fi-anslutning. Glöm trassliga kablar på instrumentbrädan och njuta av en trådlös anslutning till Apple CarPlaystä Pioneer sätt. Dessutom kan Android-användare njuta av Android Auto-funktionen. Waze (CarPlay Apple, Android Mobile eller trådlös spegling) och WebLink finns också i moderna smartphones, liksom DAB + Digital Radio och trådlös Bluetooth.

Denna AVIC enhet ger en stor motordriven 7-tums 24-bitars, ljusa True Color av den resistiva typen WVGA multi-touch display instrumentpanel och erbjuder en ny, förbättrad användarvänligt grafiskt användargränssnitt, som är avsedd för säker och smidig men användning under körning. Anpassa inställningar som passar din smak, dag och natt. Pioneers AVIC-Z820BT kan också spegla din smartphone, och den har en SD-kortplats, liksom Dubbla USB-ingångar. Slutligen AVIC-Z820DAB: på bästa möjliga ljud och visuella prestanda för högkvalitativa ljud delar
.

Bluetooth ®

en Bluetooth
Följ lokal ajolakeja inbyggd Bluetooth (HFP). Bredband Voice, handsfree-samtal, trådlös audio streaming (A2DP), artist, album och spår för enkel ihopkoppling och ljudkontroll (AVRCP) är funktioner som möjliggör trådlös Bluetooth®-teknik har gjort användningen av fordonet säkrare och bekvämare.

7 "Clear Type resistiv pekskärm

pekskärm
7 "Clear Type resistiv pekskärm Pioneer Rensa resistiv typ bildvisningsplatta visas skarpa och detaljerade och ökad synlighet .

iPod / iPhone-kompatibel

iPhone och ipad kompatibel
iPod / iPhone yhteensopivaiPod / iPhone direkt kontroll, och nedladdning av musik och video för den valfria anslutningskabel (separat) beroende på din iOS-enhet. Piece, artist, tid och albuminformation visas vackert på pekskärmen.

USB för musik och video

USB
Anslut, ladda ner och ansluta telefonen till musiken och videouppspelning.

2 kameraingång

dubbel kamerastöd
Dual kameraingång gör det möjligt att lägga till en backningskamera och en främre kamera, som hjälp synlighet framåt och bakåt, bogsering och parkeringsplatser.
anteckning. Backkamera måste köpas separat. Vi rekommenderar peruutuskameraksi Car Entertainment MiniCam-HD backkamera.

13 area Graphic EQ

13-kanals EQ
Grafisk EQSäädä 13 område ljudet exakt så att musikupplevelsen är precis vad du vill.

Displaybelysning

 Multi-färgskärm
passa displaybelysning tangent- och display lampor av fordonets inre belysning mer än 210 000, och färgskalan med obegränsad färg kombinationer.

Android Auto

 Apple Carplay
En smartare, säkrare och roligare sätt att använda telefonen i bilen iPhone®. Apple CarPlay ger iPhone-användare ett utmärkt intuitivt sätt att göra telefonsamtal, tillgång till kartor, lyssna på musik och åtkomstmeddelanden med ett ord eller en touch. CarPlay Apple iPhone 5 telefonsamtal eller senare och den senaste versionen av iOS.

Flac ljudfiler

DAB-radio
tillverkare måste uppfylla minimikrav som garanterar självtestning. Alla Digital Radio bock produkter med varumärket har testats och godkänts objektivt, så du kan säkert köpa produkter.

Waze navigering

 Waze navigation
Waze är en social GPS körning / -navigointisovellus, som ger kartinformation, information om trafikinformation i realtid och många andra uppgifter som du kan använda kompatibla multimedia enheter stora skärmar.

Weblink applikationer expansionen


Håll dig uppdaterad trafikinformation och reseinformation skickas direkt till ditt navigationssystem.

HÄR Maps Navigation

 Wifi-funktion
den inbyggda Wi-Fi®-funktionen kan du njuta av en trådlös anslutning, som är speciellt utformad för att stödja en sladdlös dataförbindelse mellan en smartphone och en mottagare.

Wireless spegling

 den trådlösa spegling
Utformad för att spegla din Android telefonens display på huvudenheten Wi-Fi. De trådlösa spegling funktioner och rutiner varierar ansluten till den mobila anordningen umkaan. Se instruktionerna som medföljer den mobila enheten. Wi-Fi Certified Miracast ™ kräver en kompatibel enhet. Mer information kan hittas på www.wi-fi.org/discover-wi-fi/miracast.

Tuotteen perustiedot

Varumärke Pioneer
The player's standard 2-DIN
Storage unit pcs
Valmistaja Pioneer

Perusominaisuudet

Kompatibla avancerade funktioner Yes, iPod, iPhone, Android
Volume control Toggle button
The player's lighting color Colors interchangeable

Liitännät

RCA line outputs 3 x RCA, Hi-Volt
Rear View Camera Ready Yes, Automatic reverse camera function
Bluetooth Yes, Hands free, Audio Streaming
USB 2 x rear of the player
AUX in jack Rear of the player
AV -in Rear of the player
ISO connector The player's harness

Tekniset tiedot

The player's output power 4x50W
Equalizer 13-band
Ready steering wheel controllers Yes, Compatible with Connects2 steering controllers

Sisältyy pakettiin

The installation frame Kyllä – soittimen mukana
Remote control No

Muut tiedot

Removable front panel Partially detachable
Manual Finnish
Warranty 24 months
Hyvä tietää HDMI input
Varastopaikka  
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Huom! alennus lasketaan kassalla. Osta yhdessä ja säästä!
=
Spara 75,00 kr
17 205,00 kr