PIONEER DMH-A241BT + MINICAM-HD backkamera paket

Ej i lager

Nimike
DMH-A241BT-CAM

As low as 3 014,11 kr 2 411,29 kr Regular Price 3 820,56 kr

Skatt 25% | 0%

Pioneer DMH-A241BT + MINICAM-HD backamera paket

Detta backkamerapaket har implementerats för våra kunder just när man vill backa säkert, och för att ha en kamera som också är diskret men också säsongsoberoende.

En toppmodern kamera som levererar Full HD bildkvalitet direkt till spelarens skärm, vilket gör även de minsta hindren tydliga och lätta att se.

Tack vare spelaren får vi ökad säkerhet vid backning, samt resekomfort med den mycket högkvalitativa Bluetooth-funktionen, som också levereras med handsfree-funktion.

Pioneer DMH-A241BT + MINICAM-HD backamera paket


ERBJUDANDE! TOPP PIONEER OCH MINICAM HD BACKKAMERA FÖR ETT FYNDPRIS!

dmh-a240bt

DMH-A241BT

Njut av ditt favoritinnehåll via den 6,2-tums Clear Type Resistive multi-touch-skärmen direkt från instrumentpanelen. Ta med dig din musik- och videosamling på bilresan. DMH-A241BT spelar upp ljud och video.

Denna multimediaspelare har också Bluetooth, som gör att du kan strömma din musik eller ringa och ta emot handsfree-samtal trådlöst, och en automatisk backkamerafunktion..

minicam-hd

MINICAM-HD

Äntligen en backkamera som fungerar i svenska förhållanden oavsett årstid. Kamerans bildkvalitet är otroligt bra och tack vare den smarta designen och kamerakabeln är installationen enklare än någonsin..

Tack vare den otroligt lilla storleken kan du installera kameran diskret i alla bilar. Fordonskameran MINICAM-HD är avsedd för bilar, skåpbilar, husbilar, lastbilar, bussar, hästdragna fordon etc...

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Last sale

17.7.2024

Month sale qty

6