MDS

Kundvagn 0
0,00 kr
Miljö

MDS Hurricane FC5H - 13cm / 5.25 INCH / 13cm Separat AUTO SPEAKER

I lager
Endast 362 kvar
Nimike
FC5H
Specialpris 877,78 kr Ordinarie pris 1 322,22 kr

MDS FC5H orkan

 

MDS Fanatic serie orkanen garanterar dig det lägsta priset med otrolig ljudupplevelse från Finland.

5,25 "Premium erillisarjassa 50W rms effekthanterings - 150W

Denna högtalare serien har fokuserat för att producera en otroligt naturlig bas diskant, dock utan att kompromissa.

Serie nyhet tweeter erbjuder ett litet installationsdjup och hög känslighet. Genom att erbjuda en varm och kristallklart ljud och integrerar väl med en rad koner.

MDS Orkan säsongen är en grund urtagning djup och crossover diskant och mitten ljud.

HRS (Clear Sound) och OMR (Akustisk Optimum Range) garanterar dig en rent ljud, samt mjuka och högkvalitativt ljud.

 

Vi garanterar orkanen serien för en bra ljud som du inte behöver, som vanligt, vi betalar mycket!

 

Prova och se själv!

 

FC5H_koko

MDS Fanatic orkan FC5H

MDS Fanatic FC5H är 5,25 "högtalare med 23mm tweeter och crossover installation vänliga som tar liten plats.

fördjupa sig i basen för optimalt tryck, en harmonisk centralt område och en luftig diskant. serie MDS Fanatic Component används i "Noise Killer" färg som hindrar högtalar resonans. MDS FCH-serien har ett grunt inbyggnadshöjd och mindre delning. Detta gör installationen högtalare för många olika bilmodeller utan problem.

HRS (Clear Sound) och OMR (Akustisk Optimum Range) garanterar dig en rent ljud, samt mjuk och högkvalitativ ljudåtergivning. MDS FC5H -erillissarja är byggd för att arbeta med varje stil av musik och mycket högt. Observera också att denna serie fungerar också i elektronisk musik, som har en särskilt låga frekvenser.

Den perfekta lösningen för dem som vill uppgradera sin bil ljudsystem på en ren röst och som ger ett bra ljudtryck. Denna erillissarja är lätt att installera och förpackningen innehåller ett brett utbud av monteringstillbehör.

FC5H_runko

FC5H mellanbas Frame

5,25 "mellanbas elementet har hål är i enlighet med standarden. HRS (Clear Sound) och OMR (Akustisk Optimum Range) garanterar dig en rent ljud, samt mjuka och högkvalitativt ljud.

Installationsdjupet är 50mm , det är så i princip kompatibel med alla bilmodeller. Kroppen är helt avstängt Noise Killer Gun Metal Auto upp.

Paketet innehåller 2 delar av 5,25-tums woofer och 2 delar av diskant och crossovers.

FC5H_twe

Den nya tweeter och crossover

MDS nya 23mm diskant uppdateras för att ge bättre och mer via crossover luftigare och mer balanserat ljud. Tweeters är enkla att installera med hjälp av framtida leveranser och de är lämpliga för alla autohin och musiksmaker.

MDS FC5H Separat ultra kompakt crossover som kan installeras ganska mycket som helst. Diskriminerande är tydliga markeringar Disk i Västindien, liksom koner, så lätt att installera. Förpackningen innehåller 2 delar av 23mm diskant.

FC5H_teho

Power

Du kan ringa MDS Fanatic FC5H Separera direkt till bilens originalutrustning spelare eller spelare. Den rekommenderade effekt högtalarna är 10W och uppåt som medger högtalar serier av den nya tekniken, som håller på att erhållas även vid lägre effekt större potential högtalaren serien.

Om du vill ha ännu bättre ljudkvalitet, bättre kontroll, rent ljud starkare, starkare bas, högtalare, rekommenderar vi som vän MDS MDS T2 MDS T4 eller MDS t4d förstärkare. 5,25 "high-end erillissarja en ineffekt är 70W RMS - 210WATT

.
FC5H_mallisto

Ny kollektion Hurricane

MDS Hurricane FC5H är den uppdaterade versionen av den populära och väl stigit närvarande spelar Fanatic av komponent som har varit en marknad favorit 1994 fram till år. Varje år har vi försökt att förbättra en rad talare med små uppdateringar. Den här uppdateringen har lyft serie högtalaren och känslighet högtalare en starkare spela och diskant känslighet Raising.

Den nya högtalare för att öka känsligheten och diskant uppdatering Vi är mycket glada och dess inverkan på volymen och lyftkraften, liksom ljud dynamik är en stor . Nya snygga kon färg och kvalitet är också en av årets uppdatering.

Delningsfilter fortfarande förbättrad frekvensupplösning. Däremot har vi ökat crossover till storleken på 50% jämfört med den gamla modellen. Detta har dock inte ändrat vanor installationen jämfört med föregående intervallet.

Som ett svenskt kvalitetsmärke som nu kallas MDS MDS Global Car Entertainment Group.

med Vad betyder det för dig |? Royalty Car Entertainment får en hög kvalitet MDS produkter som höjer priserna utan mellanhänder. Produkterna kommer från Uleåborg Car Entertainment lager direkt MDS CAR ENTERTAINMENT GROUP fabrik
bättre produkter till lägre |.! Royalty MDS är ett svenskt-bilmärket som grundades 1994. För närvarande är MDS Nordens största bilstereo varumärke, och den enda som tillverkar / utveckla produkter i sin egen fabrik. Min fabrik produktutveckling och ger hög kvalitet, samtidigt som produktpriser, dock är att föredra.

100% vad den lovar

från MDS Pris

Tuotteen perustiedot

Varumärke MDS
Tyyppi Component Set
Storage unit set
Speaker size 5.25 Inch
Speaker type Two way
Product Weight (kg) 2.3
Valmistaja MDS

Tekniset tiedot

Nominal input power RMS 50W
MAX power 150W
Sensitivity 91dB (+/- 1dB)
Frequency response 50 - 25000 Hz
Impedans 1 x 4 Ohm
Speaker outer diameter (mm) 127mm
Adjustable crossover Ei
Tweeter installation method Embed installation, Surface installation
Magnet Material Ferrite
Cone Material Polypropylene
Basket Materia Steel

Sisältyy pakettiin

Speaker qty in package 2pcs speakers, 2pcs tweeters
Crossover Separate crossover
Speaker net Kyllä
Includes mounting screws? Kyllä
Include speaker cables Kyllä

Tuotteen asennus

Installation method 4-point Standard (multi)
Installation hole diameter 123mm
Mounting Depth 50mm
Speaker connector type Abiko

Muut tiedot

Warranty 12 months
Manuals English
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account