MDS

Kundvagn 0
0,00 kr
Miljö

MDS Fanatic Performance FP6B 17cm Separat bil högtalare

I lager
Endast 294 kvar
Nimike
FP6B
Specialpris 1 329,00 kr Ordinarie pris 1 988,89 kr
MDS Performance högtalarserie är avsedd för dem som vill ha hög ljudkvalitet utan att betala för mycket.

Utfasning plug och ljus paperikartio gummifästen garanterar dig inspirerad musik njutning utan att glömma att serien ser riktigt bra.

Mellanbas fasplug film tillverkas i Sverige och röstspolen lösningen gjorde det möjligt att spela "en mycket hårt och under en lång tid."

6.5 "high-end erillissarja vars nominella ineffekt är 80W RMS - 180WATT Denna serie mellanbas och crossover har varit bland de bästa på marknaden i den tidigare i vår modell, men nu diskanten efter uppdateringen, kan vi säga att blir bättre. ... och leta efter en lång tid.
.
Obs! av den populära Super FP 650,2 Erkka serien och den svarta kon modell.
MDS FP6B

MDS FP6B

MDS Performance Separat ger dig en stor ljud. 45Hz ger dig den perfekta basen och väl
ett balanserat ljud intryck. Vaihdeplugi korrigerar luftflödet effekten Midi och ge åtminstone lika bra ett intryck som den ökade populariteten av den föregående modellen FPC 650,2

Tweeter har istället varit helt omarbetad. Den nya serien av Tweeters har använts i strålande 25mm silkkidiskanttia, som ger lätthet och rätten till ljudet av 600 Hz upp.

Serien kommer med ett stort antal nödvändiga monteringsdetaljer. Detta gör att serien lätt att bli installerad.
6,5

6,5 "mellanbas

överensstämmelse med den nya standarden. Lämplig för installation på äldre och nyare bilar ökat Tack vare monteringshålen.

Kottar kropp är gjuten av aluminium. Efter detta vridramen, primas "brus killer up "för att förhindra oxidation efter kroppen målade med svart färg.

Kottar installation djup 63mm, vilket gör den lämplig för installation i stort sett varje fordon där är en 6,5 "högtalarnas placering.
MDS FP6B Separat

kottar och Voice

Konen produktionen har fortsatt i Sverige och det ger dig samma funktioner som tidigare. Något inte lämnas åt slumpen, tymäkkää basåtergivning och ljudkvalitet, den centrala regionen.

Prestanda högtalarserie, vi vill visa dig vad rösten ska låta som. Du kan hålla dessa högtalare som referens för röst och ljudkvalitet.

Efter ca 30 timmars spel, du har kört koner i de områden för att få dem alla utlovade lösa.
crossover

crossover

MDS Performance crossover nätverk är en högt kvalitetsresultat. Det faktum att vi får rätt komponenter väljs bästa möjliga resultat för musik.
mds fp6b diskant

Ny diskant

MDS nya 25mm silkkidiskantit ge dig ett luftigt och lätt ljud över ett brett ljudområde. Dessa diskant kan inte berömma tillräckligt, du kommer att höra dem för dig själv och bli bländad deras erbjudande att rösta.

Mycket lågt F-värde ger dig möjlighet att installera diskanter ganska mycket som helst. Det bör dock noteras att en röst för den bild vi får symmetrisk om du installerar diskanter A kolonner eller spegel triangel.
FP6B rekommendationer

FP6B Rekommendationer

FP6B Du kan ringa FP6B Separera direkt till bilens ursprungliga spelare eller Tillbehörs spelare.
De flesta talare makt är 50W och uppåt. Om du vill ha ännu bättre ljudkvalitet, bättre kontroll över lujamman rent ljud, desto starkare bas, rekommenderar vi högtalaren Friend MDS T2, T4 eller T4d förstärkare.

6,5 "high-end erillissarja vars nominella ineffekt är 80W RMS - 180WATT.
Separat montering

Separat installation

Mycket enkel att installera. Kottar har använts i den nya standarden, som är en färdig hål "Alla" bilar. Network, skruvar, kablar och massor av andra monteringsdetaljer ingår i paketet.

Varje förpackning har två koner (6,5 "), två diskant (1") och två jakosuodinta.
MDS Performance Bil högtalare

MDS Prestanda Bil högtalare

FP6B är den uppdaterade versionen av den populära och väl stigit närvarande spelas FPC 650,2 Separat.

FP6B har behållit en elegant utseende konerna och kon som produceras i Sverige. Magneten är uppgraderas till ett större flöde och luftflödet förstärks koner.

De flesta av uppdateringen har varit diskant. Gamla diskanter kan kvaliteten på den musik som lägre ljud som en "roaring" och därför diskanter är byggda som ny. FP6B serien diskanthögtalare
MDS är en kopia av de bästa FRP 28.1100 diskant. Skillnaden mellan FRP-modellen är den enda storlek som är minskas till 3 mm (28 mm - 25 mm). New diskant sänka Fs värde och den mindre storleken ger dig förmågan att installeras på de flesta bilmodeller platser och diskant.

Mellanbas och crossover har varit bland de bästa på marknaden i den tidigare i vår modell, men nu Efter uppdateringen, diskanten kan vi säga att blir bättre .... och leta efter en lång tid.

Övergångar är fortfarande bra frekvensupplösning. ny Delning, har vi förvärvat komponenter från USA, detta anges crossover filter tolerans 0,1 procent av sin normala vid fem procent.

Som ett svenskt kvalitetsmärke som nu kallas MDS MDS Global Car Entertainment Group.

med Vad betyder det för dig |? Royalty Car Entertainment får en hög kvalitet MDS produkter fri Priserna höja mellanhänder. Produkterna kommer från Uleåborg Car Entertainment lager direkt MDS CAR ENTERTAINMENT GROUP från fabriken
bättre produkter till lägre |.! royalty svenska MDS är 1994, inrätta i bilen varumärke. För närvarande är MDS Nordens största bilstereo varumärke, och den enda som producerar /utveckla produkter i sin egen fabrik. Min fabrik produktutveckling och ger hög kvalitet, samtidigt som produktpriser i alla fall föredra.

100% vad den lovar

från MDS Pris

Tuotteen perustiedot

Varumärke MDS
Storage unit set
Speaker size 6.5 Inch
Speaker type Two way
Valmistaja MDS

Tekniset tiedot

Nominal input power RMS 80W
MAX power 180W
Sensitivity 91.1 dB (1W/1m)
Frequency response 35 Hz – 25 000 Hz
Impedans 1 x 4 Ohm
Speaker outer diameter (mm) 165mm
Adjustable crossover Ei
Tweeter installation method Embed installation, Surface installation

Sisältyy pakettiin

Speaker qty in package 2pcs midbass, 2pcs tweeters
Crossover Separate crossover
Speaker net Kyllä
Includes mounting screws? Kyllä
Include speaker cables Kyllä

Tuotteen asennus

Installation method Standard (multi)
Installation hole distance Standardi
Installation hole diameter 144mm
Mounting Depth 63mm
Speaker connector type Abiko

Muut tiedot

Warranty 12 months
Shelf Location P2B1 P4P5 P3S5 P4J3 P4H3 P3I5 P4F4 P4F3 P1X4
Manuals English
Varastopaikka P2B1 P4P5 P3S5 P4J3 P4H3 P3I5 P4F3 P4F4 P1X4
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account