MDS

Miljö

MDS HLC4 automatisk herätetoiminnolla 4-kanals linjeomvandlaren

I lager
Endast 624 kvar
Nimike
HLC4
Specialpris 290,00 kr Ordinarie pris 490,00 kr
MDS är HDC4 4 -. Kanal linje av hög kvalitet omvandlare med en inbyggd automatisk herätetoiminto förstärkaren

Bus Converter start för att identifiera en stereoljudsignal och utlöser en extern förstärkare. verkligen behövs här funktionen i den nya CAN -väylällisissä bilar, vilket är ibland mycket svårt att hitta exciteringsförstärkare.

MDS HRS HLC4 Bus Converter

MDS HDC4 är en 4 - kanal linje av hög kvalitet omvandlare med en inbyggd automatisk herätetoiminto förstärkare. Bus Converter start för att identifiera en stereoljudsignal och utlöser en extern förstärkare. verkligen behövs här funktionen i den nya CAN -väylällisissä bilar, vilket är ibland mycket svårt att hitta excitation förstärkaren.

Passar alla bilar, och spelarna inte har preamp utgångar. Denna linjamuuntimella du ändra standardhögtalarutgångar är RCA-utgångar. Här MDS HRS HLC4 -linjamuuntimessa är åtskilda ingångar och en separat land.

HLC4 är avsedd för dem som inte vill ändra bilens ursprungliga, men vill uppgradera ditt ljudsystem med separata förstärkare. < Br />
HLC4 line converter

RCA utgångar bil


linje konvertering grundläggande egenskaper:

 • 4-kanals passiv buss omvandlare
 • Användar 4, 3 -, 2-, eller en kanal
 • 4 x RCA-kabel 15 cm
 • Aktivt interferenseliminerings
 • HRS - högupplöst ljud
 • ACC - Professional version
 • excitation förstärkare
 • Lätt att installera
 • Liten


 • Gain ljudstyrning

  Audio Gain kontroll
  Bygg en balans av inkommande och ut ges till signalen. HLC-SP4 läser upp till 100W kan anslutas direkt. Den nya ytan-monteras på krets ger en god kanalseparation

  Audio Distorsionskontroll

  Audio Distorsionskontroll
  SMD-kretsar på grund av kvalitetsljud mycket hög bildas noggrant utan interferenskomponenter. Ingång och utgång styrs omedelbart utan någon tidsfördröjning. En separat strömförsörjning är rekennettu för att inte interferera med signalen.

  HRS / CLEAR SOUND

  High HRS / Clear Sound
  kontrollerad strömflöde och en separat intern förstärkning ger en mycket ren och klart ljud. HRS Clear Sound ger dig en brusfritt ljud med perfekt kontroll. Obs! Sine våg som kommer att förbli i full Hz frekvens.

  MDS Car Entertainment Group Production

  MDS Car Entertainment Group Production
  Alla nya MDS HRS förstärkare är konstruerade i Finland (Oulu, Finland) och ingenjörsarbete har varit genomförts i Sverige (Stockholm).

  Build av robotar

  hi-end komponenter
  Vi köper alla komponenter från de stora pålitliga leverantörer från USA, Japan och Taiwan. Från dessa leverantörer har vi en stadig tillförlitliga komponenter god kvalitet. Även om vi använder komponenterna är dyrare hankintahinnoiltaan, har vi beräknat att det är bra för MDS till tillverkaren och till alla våra kunder.

  CE-certifierad

   CE certifierad
  Denna produkt uppfyller alla CE standard määrritellyt säkerhets- och miljökrav.

  Som ett svenskt kvalitetsmärke känd för MDS är nu i den globala MDS Car Entertainment Group.


  Vad gör detta för dig?

  underhållning i bilen får en hög kvalitet MDS produkter som höjer priserna utan mellanhänder. Produkterna kommer från Uleåborg Car Entertainment lager direkt MDS CAR ENTERTAINMENT GROUP fabriken.

  bättre produkter till lägre!

  MDS är ett svenskt-bilmärket grundades 1994. För närvarande är MDS Nordens största bilstereo varumärke, och den enda som tillverkar / utveckla produkter i sin egen fabrik. Min fabrik produktutveckling och ger hög kvalitet, samtidigt som produktpriser, dock är att föredra.

  100% vad det lovar


  MDS Hinta
Mer information
NimikeHLC4
VarumärkeMDS Connect Power
ValmistajaMDS Connect Power
Produkttypsignal converter
VarastopaikkaH336 P2R2 P1B4
Varastoyksikkökpl
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account