MDS

Miljö

MDS Dynamisk HS8D aktiv subwoofer (2p)

I lager
Endast 235 kvar
Nimike
HS8D
Specialpris 2 990,00 kr Ordinarie pris 3 890,00 kr
MDS Dynamic HS8D 2 x 8 "aktiv subwoofer box under fordonet ner RSM 2 x 200W ström |.. 1000W MAX

Vill du att din bil ljudsystem med imponerande bas utan att offra utrymme för bagageutrymmet i fordonet? Det var inte alltid lätt, alltför ofta under sits subwoofer har varit en besvikelse. Basnivån har förblivit låg, ljudet är "metallic" eller plysch bas har inte varit tillgänglig nog.

Nu har situationen kommit till lindring av den nya MDS Dynamic HS8D och Fanatic HS8 SUBS tack. Medan MDS Fanatic HS8 ger kontrabas jämfört med normal aktiv subwoofer, en mer effektiv MDS Dynamic HS8D fortfarande dubbelt så mycket buller jämfört med HS8 Dynamic Limited modell, det vill säga upp till fyra gånger mer jämfört med standardkvalitet bas aktiv subwoofer .

Huvudfunktioner
- 2 x 8 "subwoofer är monterad under bänken
- 2 x 200W RSM power | 1000W MAX
- Frekvenssvaret på 35 - 200 Hz
- RCA och högnivåingångs
- Vakna automatiskt (hög nivå) högtalare
- storlek 32cm x 24cm x 7.5cm

I paketet ingår
- 1 x 8 "aktiv subwoofer
- 1 x 8 "passiv subwoofer
- basnivån styr
- Den herre och slav bas kabel association

MDS Dynamic HS8D ringde högt, ger dess storlek i förhållande till ett otroligt plysch och lågt ljud! HS8D produkt för kunder som inte vill kompromissa med kvaliteten eller göra kompromisser när det gäller ljud.

MDS Dynamic HS8D identifierats som högnivåsignal till högtalaren och aktiveras automatiskt. verkligen behövs här funktionen i den nya CAN -väylällisissä bilar, vilket är ibland mycket svårt att hitta exciteringsförstärkare.

MDS Dynamic HS8D 2 x 8 "aktiv subwoofer paket under fordonet ner 2 x 200W RSM makt |? .. 1000W MAX


Vill du att din bil ljudsystem med imponerande bas utan att offra utrymme i fordonsbagageutrymme, har det inte alltid varit lätt, alltför ofta under sits subwoofer har varit en besvikelse. basnivån har förblivit låg, ljudet är "metallic" eller plysch bas har inte varit tillgänglig nog.

nu har situationen kommit till lindring av den nya MDS Dynamic HS8D och Fanatic tack vare HS8 Subs. Medan MDS Fanatic HS8 ger kontrabas jämfört med normal aktiv subwoofer, en mer effektiv MDS Dynamic HS8D fortfarande dubbelt så mycket buller som jämfört med HS8 Dynamisk Limited modell, det vill säga upp till fyra gånger mer jämfört med standardkvaliteten bas aktiv subwoofer

Huvudfunktioner
-. 2 x 8 " subwoofers installeras under bänken
- 2 x 200 W RSM makt | 1000W MAX
- Frekvenssvaret på 35 - 200 Hz
- RCA och högtalaringångsnivå
- Vakna automatiskt (hög nivå) högtalaren
- storleken på 32cm x 24cm x 7,5 cm

i paketet ingår
- 1 x 8 "aktiv subwoofer
- 1 x 8" passiv subwoofer
- styr basnivån
- master och slave bas anslutningskabel

MDS Dynamic HS8D ringde högt för sin storlek, vilket ger en otroligt plysch och lågt ljud! HS8D produkt för kunder som inte vill kompromissa med kvaliteten eller göra kompromisser när det gäller ljud.

MDS Dynamic HS8D erkänner högtalarsignalen hög nivå och aktiveras automatiskt. Den här funktionen är nödvändigt i den nya CAN -väylällisissä bilar, som ibland är mycket svårt att hitta exciteringsförstärkare.

HS8D aktiv subwoofer
Mer information
NimikeHS8D
VarumärkeMDS
ValmistajaMDS
Produkttypaktiv subwoofer
VarastopaikkaP1C3 P1C4 P1F4 P1I3 P1L3 P2D4 P2G4 P2Q2 P2Q3 P
Varastoyksikkösrj
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account