MDS

Kundvagn 0
0,00 kr
Miljö

MDS Torque T5 XTR Monoblock Slutsteg

Ej i lager
Out of stock
Nimike
T5 XTR
2 390,00 kr 1 927,42 kr
Skatt 24% | 0%
  • Köp 2 för 1 950,00 kr 1 572,58 kr varje och Spara 18%

T5 Torque Slutsteg med effekt över 3.000+

T5 TORQUE med en ännu större och stabilare nätdel. Ett av marknadens mest sålda slutsteg inom topp-rankingen. En brutal kraft förmedlas till bas (basarna) med hög kontroll och ett exakt ljud. Den inbyggda banken av kondensatorer ser till att rejält med ström finns även vid ”spela högst” tävlingar och vid rejäla spelningar. T5 orkar driva allt från en till flertal riktigt tunga basar.

Mer effekt än MDS anger där dryga 3300+ WATT fås ut av 3kW+ modellen. Det är därför man använder sig av "+" tecken efter W. T5 är och förblir ett slutsteg där det alltid finns bra med kraft långt över 3kW gränsen och när steget körs i LINK-läget ligger effekten på 6.000+ riktiga WATT. 

T5 MKII är max utrustat direkt från fabrik med nya funktioner där t.ex. en aktiv förförstärkare används för ljudoptimering. Subsonic, ställbara delningsfilter, fjärrkontroll för extra bastryck och förstärkning i låga frekvenser. Går att ställa 0- till 12x vid valfri basfrekvens. Mycket enkel att koppla in och använda.

Inbyggd ECO-mode för utmärkta egenskaper och strömbesparing i Hybrid- och elbilar.

   Effekt: WATT / WRMS

- 4 Ohm 1200W / 600W RMS
- 2 ohm 2000W / 1000W RMS
- 1 Ohm 3300W / 1650W RMS

MDS T5 XTR HRS-mono

Effekt och moment leverar av MDS T5 XTR HRS är en mycket kraftfull racing klass digital förstärkare. Detta är den perfekta förstärkaren för proffs och amatörer. Komplett hantering och styrdata.

marknaden mest överlägsna förstärkare!

MDS har uppdaterat världens mest populära torque förstärkare. De nya förstärkarna kan hittas i kreativa lösningar och en övergång helt digital väg.

Den nya MDS Torque T5 XTR är en digital bil förstärkare med helt ny MDS HRS teknik. Detta ger en verkligt stor precision genom hela frekvensomfång bas attacker.

Ny teknik!

MDS Torque T5 XTR HRS monoblok är mer än kapabla att spela en eller flera subwoofers. Små effektbehov och en enorm uteffekt är kännetecknen för de nya "helt digitala" förstärkare.

nya HRS digital förstärkare för high-end ljudkomponenter, kan vi lova dig en störningsfri överlägsen ljudkvalite.

MDS XT XTR HRS är speciellt utformad för den "nya generationen" för bilar, som inte kan installeras som kräver en hel del effektförstärkare. HRS teknik förblir ljudkvalitet komplett och ostörd den "nya generationen" bilar.

Dessa små förstärkare är lämpliga för varje bil och kan hantera alla typer av subwoofers och generöst ljud med perfekt kontroll.

Small finare komponenter och hög kvalitet

I tacksamhet marknaden och den digitala MDS teknik, har vi fått en förstärkare storleken verkligen små och fortfarande kvar en hög effekt.
förstärkaren fysiska storleken är endast 342 mm (längd) x 185mm (bredd) x 59 mm (höjd)

Ren kraft!

Denna förstärkare tillhandahåller ren kraft!

blå kurvan återstår slutföra mätområdet!

Otroligt mycket ren energi i en så liten förstärkare. . 1500W RMS kontinuerlig effekt och mer än 3000W max effekt

Testresultat:

Ström WATT / WRMS indikerade

  • 4 Ohm 1200W / 600W RMS
  • 2 Ohm 1900W / 950W RMS
  • 1 Ohm 3000W / 1500W RMS


Bättre kontroll

Om du jämför stora klass D (utan HRS teknik) förstärkare, för att ge MDS Torque T5 XTR samma effekt ur 12,5% strömmen.

samtidigt får du bättre kontroll och ljudkvalitet.

MDS Torque T5 XTR kan spela musik mycket mindre än de gamla kabelteknik förstärkare. 20-50mm2 kabel är tillräcklig för tjockleken av batterikabeln till förstärkaren.

Stabil drift

MDS Torque T5 XTR förstärkare kan enkelt spela 1-4 baser med belastningen 1 - 4 ohm (förstärkare är stabil upp till 0,7 ohm)

Den exakta detalj

RCA ingångar ingångskänsligheten av 0,195 - 5,8 V.
Högkvalitativa komponenter, korsnings inställningarna är mycket exakt
- lågpassfiltret 40-180Hz
- subsonicfilter 0 Hz till 50 Hz (för att avlägsna den oönskade låga frekvens som inte kan höras och som äter en hel del makt)
- Bassboost frekvens av 30-80Hz
- Bassboost nivå 0-12dB


MDS Torque

TORQUE T-serien är känd som MDS final produktionsmodellen. Konceptet Modellen förädlas till high-tech "extrema" hi-fi produkt i produktionsprocessen 100-240 - 380V och använda robotar

Varje tillverkningsprocessen har använt robotar för korrekt genomförande för att säkerställa kvaliteten. Produktionfel minimeras jämfört med den mängd av marknaden (ca 85-87%), tillverkning av den klassiska genomförande, framstående upp till 0%! felmarginalen.

Efter 2009 fullgjort mer än 83.000 T- och R- förstärkare modell MDS under varumärket inklusive OEM t.ex. Pioneer och Alpine.

 

Hög Resolutuon Sound

 hög Resolutuon Sound
De nya MDS förstärkare har använts i intelligent MDS HRS TECHNOLOGIES. HRS audio teknik kan jämföras med klass A till en ren och klar ljud, fördelen av en klass D med hög effektivitet och RMS-strömmen (HRS fler fördelar i DGC).

 

HRS / CLEAR SOUND

High HRS / Clear Sound
kontrollerad strömflöde och en separat intern förstärkning ger en mycket ren och klart ljud. HRS Clear Sound ger dig en brusfritt ljud med perfekt kontroll. Obs! Sine våg som kommer att förbli i full Hz frekvens.

 

MDS Autoviihde Group Production

MDS Car Entertainment Group Production
Alla nya MDS HRS förstärkare är konstruerade i Finland (Oulu, Finland) och ingenjörsarbete har varit genomförts i Sverige (Stockholm).

 

Kraften att förändra din referense

makt att förändra din referense
Några saker kan inte beskrivas i ord, innan de har upplevt. När de uppfattas, kommer att förändra din uppfattning om hur musiken ska låta.

 

Infraröd Subsonicfilter

hi-end komponenter
Vi köper alla komponenter från de stora pålitliga leverantörer från USA, Japan och Taiwan. Från dessa leverantörer har vi en stadig tillförlitliga komponenter god kvalitet. Även om vi använder komponenterna är dyrare inköppris, har vi beräknat att det är bra för MDS till tillverkaren och till alla våra kunder.

 

DDC | Distortion Digital Control

DDC | Distortion Digital Control
DDC DGC och arbeta tillsammans. DDC lägga mer kraft högt utan att förlora kontrollen. DDC avkänning av flödet, och om den detekterar en förlust, kommer DDC kretsen börjar att ta bort steg för steg från musik till lågt-range 20Hz och 30 Hz frekvens för effektöverföring. MDS DDC chip ger oss möjlighet att betydligt mer kontroll över kraften i förstärkaren inte har DDC kretsen.

 

Förlängas torque Referens

 CE certifierad
Denna produkt uppfyller alla CE standard säkerhets- och miljökrav.

 

Car Amplifier Standard

 extra skydd
nya MDS Torque förstärkare har ytterligare fyra skydd.
låg batteri
1. spänning

2. Kort

3. Värm

4. Högtalare kortslutning

Sådana säkringar får vi extra trygghet för våra kunder. Problemet situation nås, förstärkaren går i skyddsläge, eller bränna egna skydds säkringar förstärkare innan förstärkaren slocknar.

Förstärkaren syftar också till att förebygga problem som orsakas av volymen. Om du justerar signalen till distorsion, går förstärkaren i skyddsläge, eller bränna egna skydds säkringar förstärkare. Detta skydd är viktigt om du vill att subwoofern till förstärkaren och en lång livslängd.

 

DGC | Digital Gain / ljudkontroll

DGC | Digital Gain / Audio Control
digitalt och automatiskt mäts ansluten till en ingång / styrning av utsignalen från låg till hög för harmonisk distorsion.
1. MDS DGC justera nivån och gör en ljudvåg smidigare.
2. MDS HRS omvandlar signalen till ren digital signal.
3 HRS MDS separat intern förstärknings att öka nivån av ren digital signal.
4 HRS MDS omvandlar signalen tillbaka till en analog signal.
5. MDS DGC resulterar i en mycket RMS-effekt, bättre separation och en varmare ljud som är en klass a-förstärkare nivå, men digitalt göras.

MDS DDC DGC HRS förstklassiga komponenter, briljanta insikter, bättre design och ljud signalbehandling.

Hur gammal teknik i klass D-förstärkare affär signal?
1. Signalen separationen blir en analog förstärkare
2. Den analoga signalnivån höjs med hjälp av digital teknik (musik och störningar)
3. Som ett resultat en massa RMS-effekt, dålig ljudkvalitet, ojämn sinusvåg (kvalitet varierar en hel del olika frekvenser Hz)


 

Som ett svenskt kvalitetsmärke känd för MDS är nu i den globala MDS Autoviihde Group.


Vad gör detta för dig?

underhållning i bilen får en hög kvalitet MDS produkter utan mellanhänder som höjer priserna . Produkterna kommer från Uleåborg Car Entertainment lager direkt MDS Autoviihde GROUP fabriken.

bättre produkter till lägre pris!

MDS är ett svenskt-bilhifi märke grundades 1994. För närvarande är MDS Nordens största bilstereo varumärke, och den enda som tillverkar / utveckla produkter i sin egen fabrik. Egen fabrik produktutveckling och ger hög kvalitet, samtidigt som produktpriser, dock är att föredra.

100% vad vi lovar


MDS_hinta

Tuotteen perustiedot

Varumärke MDS
Tyyppi 1CH amplifier
Storage unit pcs
Product Weight (kg) 5

Tekniset tiedot

Nominal input power RMS 1500
MAX power 3000
Power RMS W - 1 Ohm 1500
Power RMS W - 2 Ohm 950
Power RMS W - 4 Ohm 600
Stable 1 Ohm, 2 Ohm, 4 Ohm
Low Pass Filter (Hz) 40-180
Subsonic (Hz) 0-50

Muut tiedot

Warranty 12 months
Shelf Location P2D2
Manuals English
Varastopaikka P2D2
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account