MDS

Kundvagn 0
0,00 kr
Miljö

MDS HURRICANE PA6H (4 OHM) | 2st 16-17CM mellanbas

I lager
Endast 333 kvar
Nimike
PA6H
Specialpris 988,89 kr Ordinarie pris 1 100,00 kr

MDS PA6H orkan

 

Hurricane MDS garanterar serie det lägsta priset med otrolig ljudupplevelse Finland

.

6,5 "Banbrytande mellanbas serien är Effekt 125W RMS - 210W

Denna högtalare serien har fokuserat för att producera en otroligt naturligt basljud utan att kompromissa emellertid den centrala

.

MDS Orkan säsongen är 80mm nedsänkningsdjup och den traditionella strandardin i enlighet med fästpunkterna

.

HRS (Clear Sound) och OMR (Optimum Akustisk Range) garanterar dig en rent ljud, samt som mjuka, ljudkvalitet.

 

Vi garanterar orkanen serien för en bra ljud som du inte behöver, som vanligt, vi betalar mycket!

 

Prova och se själv!

 

PA6H_etu

MDS orkan PA6H

MDS Orkan PA6H är 6,5 "mellanbas serien, som kan nås på ett mycket effektivt äänentoistamiseen. Fördjupa dig i basen för optimalt tryck, harmonin i den centrala regionen.

serie

MDS orkan Komponent används i "Noise Killer" måla som förhindrar högtalaren resonans. MDS PA6H serien är optimerad för ett brett spektrum av monteringshål tillåter installation av flera olika bilmodeller utan problem.

HRS (Clear Sound) och OMR (Akustisk Optimum Range) garanterar dig en rent ljud, samt mjuk och högkvalitativ ljudåtergivning. MDS PA6H -Midbassosarja är byggd för att arbeta med varje stil av musik och mycket högt. Observera också att denna serie fungerar också i elektronisk musik, som har en särskilt låga frekvenser.

Den perfekta lösningen för dem som vill uppgradera sin bil ljudsystem på en ren röst och som ger ett bra ljudtryck. Detta midbassosarja är avsedd för dem som vill spela hårt !!

PA6H_runko

PA6H mellanbas Frame

6,5 "mellanbas elementet har hål är i enlighet med standarden. HRS (Clear Sound) och OMR (Akustisk Optimum Range) garanterar dig en rent ljud, samt mjuka och högkvalitativt ljud.

Installationsdjupet är 80mm , det är så i princip kompatibel med alla bilmodeller. Kroppen är helt avstängt Noise Killer Gun Metal Auto upp.

Paketet innehåller 2 delar av 6,5-tums medel bas ljud.

PA6H_teho

Power

Du kan ringa MDS orkanen PA6H direkt till bilens originalutrustning spelare eller spelare. Den rekommenderade effekt högtalarna är 25W och uppåt som medger högtalar serier av den nya tekniken, som håller på att erhållas även vid lägre effekt större potential högtalaren serien.

Om du vill ha ännu bättre ljudkvalitet, större kontroll över, starkare i rent ljud, desto starkare bas, rekommenderar vi att högtalarna som en vän MDS T2 MDS T4 eller MDS t4d förstärkare. Högtalare serie av känslighet på grund av den 97,2dB kan högtalaren i mindre serier av effektklasser, till vilket det är möjligt att erhålla mycket hög ljudkvalitet och kovasointista.

6,5 "high-end erillissarja en ineffekt är 125W RMS - 250WATT

.
Pa6H_ryhm

Ny kollektion Hurricane

MDS Hurricane PA6H är den uppdaterade versionen av den populära och väl stigit mellanbas närvarande spelas Predator-serien. Predator-serien har sitt ursprung i Fanatic , en serie tid som har varit en marknad favorit 1994 fram till år. Varje år har vi försökt att förbättra en rad talare med små uppdateringar. Denna uppgradering har varit en högtalare serie känslighet av lyft och högtalare spelar en starkare , såväl som högtalaren lägre frekvenser Spela upp.

Den nya uppdateringen föra koner känslighet Vi är mycket glada och dess inverkan på volymen och lyftkraften, liksom dynamiken i ljudet är stor. New elegant kon och Förbättra konen napakkuudessa är också ett av årets uppdatering.

Som ett svenskt kvalitetsmärke som nu kallas MDS MDS Global Car Entertainment Group.

med Vad betyder det för dig |? Royalty Car Entertainment får en hög kvalitet MDS produkter som höjer priserna utan mellanhänder. Produkterna kommer från Uleåborg Car Entertainment lager direkt MDS CAR ENTERTAINMENT GROUP fabrik
bättre produkter till lägre |.! Royalty MDS är ett svenskt-bilmärket som grundades 1994. För närvarande är MDS Nordens största bilstereo varumärke, och den enda som tillverkar / utveckla produkter i sin egen fabrik. Min fabrik produktutveckling och ger hög kvalitet, samtidigt som produktpriser, dock är att föredra.

100% vad den lovar

från MDS Pris

Tuotteen perustiedot

Varumärke MDS
Tyyppi Mid bass
Storage unit pair
Speaker size 6.5 Inch
Product Weight (kg) 2
Valmistaja MDS

Tekniset tiedot

Nominal input power RMS 125 W
MAX power 250 W
Sensitivity 97db +-2dB
Frequency response 65Hz - 12000Hz
Impedans 1 x 4 Ohm
Speaker outer diameter (mm) 165mm
Adjustable crossover Ei
Tweeter installation method No tweeter
Surround Material Textile
Magnet Material Ferrite
Basket Materia Steel

Sisältyy pakettiin

Speaker qty in package 2pcs midbass
Speaker net Ei
Includes mounting screws? Ei
Include speaker cables Ei

Tuotteen asennus

Installation method 4-point
Installation hole distance 115mm
Installation hole diameter 185mm
Mounting Depth 80mm
Speaker connector type Abiko

Muut tiedot

Warranty 12 months
Shelf Location PH605
Manuals English
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account