MDS

Kundvagn 0
0,00 kr
Miljö

MDS HURRICANE PA8H (4 OHM) | 1st 20cm Midbas

I lager
Endast 402 kvar
Nimike
PA8H
Specialpris 690,00 kr Ordinarie pris 1 200,00 kr

MDS PA8H orkan

 

MDS Hurricane mellanbas garanterar dig en otrolig ljudupplevelse Finland till lägsta pris.

8 "Premium koner RMS effekthantering 200W - 400W

Denna högtalare serien har fokuserat för att producera en otroligt naturlig basåtergivning utan att kompromissa emellertid mediet till röst.

MDS Hurricane koner är 87 mm nedsänkningsdjup och i enlighet med de traditionella strandardin fästpunkter.

HRS (Clear Sound) och OMR (Akustisk Optimum Range) garanterar dig en rent ljud, samt mjuka och högkvalitativt ljud.

 

Vi garanterar Hurricane koner för ett bra ljud som du inte behöver, som vanligt, vi betalar mycket!

 

Prova och se själv!

 

PA6H_etu

MDS orkan PA8H

MDS Orkan PA8H är 8 "mellanbas, som kan nås på ett mycket effektivt äänentoistamiseen. Fördjupa dig i basen för optimalt tryck, harmonin i den centrala regionen.

serie

MDS orkan Komponent används i "Noise Killer" måla som förhindrar högtalaren resonans. MDS PA8H -midbasso är optimerad för ett brett spektrum av monteringshål tillåter installation av flera olika fordonsmodeller utan problem.

HRS (Clear Sound) och OMR (Akustisk Optimum Range) garanterar dig en rent ljud, samt mjuk och högkvalitativ ljudåtergivning. MDS PA8H -Midbasso är byggd för att arbeta med varje stil av musik och mycket högt. Observera också att denna serie fungerar också i elektronisk musik, som har en särskilt låga frekvenser.

Den perfekta lösningen för dem som vill uppgradera sin bil ljudsystem på en ren röst och som ger ett bra ljudtryck. Detta mellanbas är avsedd för dem som vill spela hårt !!

PA6H_runko

PA8H mellanbas Frame

8 "mellanbas elementet har hål är i enlighet med standarden. HRS (Clear Sound) och OMR (Akustisk Optimum Range) garanterar dig en rent ljud, samt mjuka och högkvalitativt ljud.

Installationsdjupet är 87mm , det är så i princip kompatibel med alla bilmodeller. Kroppen är helt avstängt Noise Killer Gun Metal Auto upp.

Förpackningen innehåller en bit 8 tums woofer.

PA6H_teho

Power

Du kan ringa MDS orkanen PA8H direkt till bilens originalutrustning spelare eller spelare. Emellertid den rekommenderade effekt högtalarna är 30W upp som medger högtalar serier av den nya tekniken, som håller på att erhållas även vid lägre effekt större potentiella koner, vilket också innebär mindre ström större effekt.

Om du vill ha ännu bättre ljudkvalitet, större kontroll över, starkare i rent ljud, desto starkare bas, rekommenderar vi högtalaren som vän MDS T2 , MDS T4 eller MDS t4d förstärkare. Speaker serien tack vare känsligheten hos 97,6dB tillåter användning av koner i mindre effektklasser. vilket också är möjligt att erhålla mycket hög ljudkvalitet samt kovasointista.

8 "state of the art som Separat ineffekt är 200W RMS - 400watt

.
Pa6H_ryhm

Ny kollektion Hurricane

MDS Hurricane PA8H är den uppdaterade versionen av den populära och väl stigit Predator Midbassosarjasta spelas för tillfället. Predator-serien har sitt ursprung i Fanatic , en serie tid som har varit en marknad favorit 1994 fram till år. Varje år har vi försökt att förbättra en rad talare med små uppdateringar.

Denna samling har uppdaterats wooferhögtalaren lift känslighet och en starkare spela. De nya kottar uppdaterings föra känslighets Vi är mycket glada och dess inverkan på volymen och lyftkraften, liksom dynamiken i ljudet är stor. New elegant kon och Förbättra konen napakkuudessa är också en av detta år av uppdateringar.

Som ett svenskt kvalitetsmärke som nu kallas MDS MDS Global Car Entertainment Group.

med Vad betyder det för dig |? Royalty Car Entertainment får en hög kvalitet MDS produkter som höjer priserna utan mellanhänder. Produkterna kommer från Uleåborg Car Entertainment lager direkt MDS CAR ENTERTAINMENT GROUP fabrik
bättre produkter till lägre |.! Royalty MDS är ett svenskt-bilmärket som grundades 1994. För närvarande är MDS Nordens största bilstereo varumärke, och den enda som tillverkar / utveckla produkter i sin egen fabrik. Min fabrik produktutveckling och ger hög kvalitet, samtidigt som produktpriser, dock är att föredra.

100% vad den lovar

från MDS Pris

Tuotteen perustiedot

Varumärke MDS
Tyyppi Mid bass
Storage unit pcs
Speaker size 8 Inch
Product Weight (kg) 3
Valmistaja MDS

Tekniset tiedot

Nominal input power RMS 200 W
MAX power 400 W
Sensitivity 97.6db +-2dB
Frequency response 55Hz - 12000Hz
Impedans 1 x 4 Ohm
Speaker outer diameter (mm) 207mm
Adjustable crossover Ei
Tweeter installation method No tweeter
Surround Material Textile
Magnet Material Ferrite
Basket Materia Steel

Sisältyy pakettiin

Speaker qty in package 1pcs midbass
Crossover No crossover
Speaker net Ei
Includes mounting screws? Ei
Include speaker cables Ei

Tuotteen asennus

Installation method 4-point Standard (multi)
Installation hole distance 142mm
Installation hole diameter 185mm
Mounting Depth 87mm
Speaker connector type Abiko

Muut tiedot

Warranty 12 months
Shelf Location PH605
Manuals English
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account