MDS Predator 4 x 12" Subwooferpaket 4000W

Ej i lager

Nimike
ps12500d2-dd

As low as 0,00 kr 0,00 kr

MDS Predator 4 x 12" Subwooferpaket 4000W

Detta paket innehåller fyra 12-tums Predator-basar som är kända för sin höga ljudnivå och kraftfulla basåtergivning som omfattar både snärtighet och djup bas. Utformade med dubbla D2-talspolar vid 2 ohm ger de möjlighet att ansluta basarna i antingen 4 ohm eller 1 ohm. Med detta paket med fyra basar kan man välja mellan 1 ohm, 2 ohm eller 4 ohm impedans.

En njutning för den ljudentusiasten som söker överlägsen ljudnivå samtidigt som de vill ha tillgång till ett imponerande paket till ett rimligt pris.

.

MDS Predator 4 x 12" Subwooferpaket 4000W

MDS Predator 4 x 12" Subwooferpaket 4000W erbjuder en ultimat ljudupplevelse för entusiasten. Med detta paket får du fyra kraftfulla 12-tums Predator-subwoofers som inte bara imponerar med sitt höga ljudtryck, utan även levererar en fyllig och dynamisk basåtergivning som omfattar både skärpa och djup. De dubbla D2-talspolarna med 2 ohm ger flexibilitet att ansluta basarna antingen i 4 ohm eller 1 ohm, vilket möjliggör skräddarsydd anpassning och ökad kraft.

För den som strävar efter en ljudupplevelse utöver det vanliga erbjuder MDS Predator-paketet en perfekt kombination av kraft och prestanda. Med möjligheten att välja mellan olika impedanser beroende på behov och preferenser ger detta paket den ultimata lösningen för ljudentusiaster som söker en imponerande ljudnivå. MDS Predator 4 x 12" Subwooferpaket 4000W är inte bara ett ljudsystem, det är en kraftfull och komplett ljudupplevelse som tar din bilunderhållning till en ny nivå av kvalitet och prestanda.

Tuotteen perustiedot

Varumärke MDS
Tyyppi Bass package
Storage unit package
Speaker size 12 Inch
Product Weight (kg) 20

Tekniset tiedot

Nominal input power RMS 2000W
MAX power 4000W
Impedans 2 x 2 Ohm
The coupling impedance 2 Ohm

Sisältyy pakettiin

Crossover No crossover
Speaker net Ei
Includes mounting screws? Ei
Include speaker cables Ei

Tuotteen asennus

Installation method 8-point

Muut tiedot

Warranty 12 months
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account