MDS

Miljö

Pioneer TS-A3000LS4 - 12 "slim subwoofer inslag

I lager
Endast 3 kvar
Nimike
TS-A3000LS4
Specialpris 1 790,00 kr Ordinarie pris 2 190,00 kr
30 cm komponenttisubwoofer serie A, 1 500 W MAX. 400 W NOM.

Den större kon, kraftfull bas, mer effekt ..

Kolla Pioneers TS-A-serien komponenttisubwoofereihin, med en låg installationsdjup. Dessa alataajuuskaiuttimien basåtergivning förstärks genom att välja material för sin produktion noga och är perfekta för installation i samband med TS-A-serien högtalare. TS-A-serien är det perfekta valet om du vill att ljudsystemuppgradering och enkel installation.

Denna subwoofer har en diameter av 30 cm och ett djup av endast 9,0 cm. Dess kon är överdimensionerad och vad den mest kraftfulla bas. Ge din bil ljudsystem 1 av 500 watt ren bass boost, men utan att använda för mycket utrymme.

TS-A3000LS4 är utformad i en sluten låda, och det är en av de överdimensionerade kon kaksoisalaripareilla. Tack vare dessa egenskaper fungerar den vid mycket höga effektnivåer, och ger en korrekt och kraftfull bas. En enda kon är viktigt i termer av volymeffektiviteten och, såsom den rörliga massan är fortfarande begränsad och därmed kontrollerbar.

Resekonventionellt bashögtalaren kon rörelseområde har ordinerats. Men Kaksoisalariparit är en bättre lösning eftersom de tillåter konen för att flytta det tar mindre ström och basljud blir mer detaljerade och låg distorsion drivs.

Mer information
NimikeTS-A3000LS4
VarumärkePioneer
ValmistajaDigisound
Produkttypsubwoofer
VarastopaikkaMH147
Varastoyksikkökpl
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account