MDS

Kundvagn 0
0,00 kr
Miljö

MDS Hurricane FC6H - 17CM / 6,5 tums / 17CM Separat AUTO SPEAKER

I lager
Endast 356 kvar
Nimike
FC6H
Specialpris 877,78 kr Ordinarie pris 1 433,33 kr

MDS FC6H orkan

 

MDS Fanatic serie orkanen garanterar dig det lägsta priset med otrolig ljudupplevelse från Finland.

6,5 "Banbrytande erillisarjassa är en effekthanteringskapacitet 70W RMS - 210W

Denna högtalare serien har fokuserat för att producera en otroligt naturlig bas diskant, dock utan att kompromissa.

Serie nyhet tweeter erbjuder ett litet installationsdjup och hög känslighet. Genom att erbjuda en varm och kristallklart ljud och integrerar väl med en rad koner.

MDS Orkan säsongen är en grund urtagning djup och crossover diskant och mitten ljud.

HRS (Clear Sound) och OMR (Akustisk Optimum Range) garanterar dig en rent ljud, samt mjuka och högkvalitativt ljud.

 

Vi garanterar orkanen serien för en bra ljud som du inte behöver, som vanligt, vi betalar mycket!

 

Prova och se själv!

 

FC6H_etu

MDS Fanatic orkan FC6H

MDS Fanatic FC6 är 6,5 "högtalare med 23mm tweeter och crossover installation vänliga som tar liten plats.

fördjupa sig i basen för optimalt tryck, en harmonisk centralt område och en luftig diskant. serie MDS Fanatic Component används i "Noise Killer" färg som hindrar högtalar resonans. MDS FCH-serien har ett grunt inbyggnadshöjd och mindre delning. Detta gör installationen högtalare för många olika bilmodeller utan problem.

HRS (Clear Sound) och OMR (Akustisk Optimum Range) garanterar dig en rent ljud, samt mjuk och högkvalitativ ljudåtergivning. MDS FC6H -erillissarja är byggd för att arbeta med varje stil av musik och mycket högt. Observera också att denna serie fungerar också i elektronisk musik, som har en särskilt låga frekvenser.

Den perfekta lösningen för dem som vill uppgradera sin bil ljudsystem på en ren röst och som ger ett bra ljudtryck. Denna erillissarja är lätt att installera och förpackningen innehåller ett brett utbud av monteringstillbehör.

FC6H_runko

FC6H mellanbas Frame

6,5 "mellanbas elementet har hål är i enlighet med standarden. HRS (Clear Sound) och OMR (Akustisk Optimum Range) garanterar dig en rent ljud, samt mjuka och högkvalitativt ljud.

Installationsdjupet är 57mm , det är så i princip kompatibel med alla bilmodeller. Kroppen är helt avstängd Noise Killer Gun Metal Auto färg. Förpackningen innehåller 2 delar av 6,5-tums woofer och 2 delar av diskant och crossovers.

Diskantti_jakosuodin

Den nya tweeter och crossover

MDS nya 23mm diskant uppdateras för att ge bättre och mer via crossover luftigare och mer balanserat ljud. Tweeters är enkla att installera med hjälp av framtida leveranser och de är lämpliga för alla autohin och musiksmaker.

MDS FC6H Separat ultra kompakt crossover som kan installeras ganska mycket som helst. Diskriminerande är tydliga markeringar Disk i Västindien, liksom koner, så lätt att installera. Förpackningen innehåller 2 delar av 23mm diskant.

FC6H_teho

Power

Du kan ringa MDS Fanatic FC6H Separera direkt till bilens originalutrustning spelare eller spelare. De flesta aktiva högtalare 10W , och upp till högtalaren som har en serie nya teknolofia, vilka är

erhålles med en lägre effektnivå högre potential högtalaren serien.

Om du vill ha ännu bättre ljudkvalitet, större kontroll över, starkare i rent ljud, desto starkare bas, rekommenderar vi att högtalarna som en vän MDS T2 MDS T4 eller MDS t4d förstärkare. 6,5 "high-end erillissarja en ineffekt är 70W RMS - 210WATT

.
FC6H_mallisto

Ny kollektion Hurricane

MDS Hurricane FC6H är den uppdaterade versionen av den populära och väl stigit närvarande spelar Fanatic av komponent som har varit en marknad favorit 1994 fram till år. Varje år har vi försökt att förbättra en rad talare med små uppdateringar. Denna serie av uppgradering har lyft serie högtalaren och känslighet högtalare en starkare spela och diskant känslighet Raising.

Den nya högtalare för att öka känsligheten och diskant uppdatering Vi är mycket glada och dess inverkan på volymen och lyftkraften, liksom ljud dynamik är en stor . Nya snygga kon färg och kvalitet är också en av årets uppdatering.

Delningsfilter fortfarande förbättrad frekvensupplösning. Däremot har vi ökat crossover till storleken på 50% jämfört med den gamla modellen. Detta har dock inte ändrat vanor installationen jämfört med föregående intervallet.

Som ett svenskt kvalitetsmärke som nu kallas MDS MDS Global Car Entertainment Group.

med Vad betyder det för dig |? Royalty Car Entertainment får en hög kvalitet MDS produkter som höjer priserna utan mellanhänder. Produkterna kommer från Uleåborg Car Entertainment lager direkt MDS CAR ENTERTAINMENT GROUP fabrik
bättre produkter till lägre |.! Royalty MDS är ett svenskt-bilmärket som grundades 1994. För närvarande är MDS Nordens största bilstereo varumärke, och den enda som tillverkar / utveckla produkter i sin egen fabrik. Min fabrik produktutveckling och ger hög kvalitet, samtidigt som produktpriser, dock är att föredra.

100% vad den lovar

från mds_hinta

Tuotteen perustiedot

Varumärke MDS
Tyyppi Component Set
Storage unit set
Speaker size 6.5 Inch
Speaker type Two way
Product Weight (kg) 2.5
Valmistaja MDS

Tekniset tiedot

Nominal input power RMS 70W
MAX power 210W
Sensitivity 92.5 (+/- 1dB)
Frequency response 38 - 25000 Hz
Impedans 1 x 4 Ohm
Speaker outer diameter (mm) 165
Adjustable crossover Ei
Tweeter installation method Embed installation, Surface installation
Magnet Material Ferrite
Cone Material Polypropylene
Basket Materia Steel

Sisältyy pakettiin

Speaker qty in package 2pcs speakers, 2pcs tweeters
Crossover Separate crossover
Speaker net Kyllä
Includes mounting screws? Kyllä
Include speaker cables Kyllä

Tuotteen asennus

Installation method 4-point Standard (multi)
Installation hole distance 115mm
Installation hole diameter 156mm
Mounting Depth 65mm

Muut tiedot

Warranty 12 months
Manuals English
Varastopaikka P3T1 P3S1
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account